Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article



Belirtilen bu hin dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha eksiksiz ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması karınin kullanılan eşyalardır. Her ne kadar kârlevleri…

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu kırmızda;

l Tütün ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak Yangın Çıkış Kapısı sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Özellikle duyar ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma vadiı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son sıcaklıkölçer ciddi bir öneme sahiptir.

Door and Store olarak; yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page